VISIT SURINAME

EEN GESLAAGDE VAKANTIE BEGINT HIER!

Amsterdam

Paramaribo

Wilt u zelf uw vakantie plannen.

Ga dan direct naar de "Servicepagina" om uw keuze te bepalen uit de vele mogelijkheden.

Suriname. Door toeval ben ik hier terecht gekomen. Op basis van wat ik er in Nederland over hoorde had ik geen hoge verwachtingen van dit land. Wat ik hier aantrof was echter geheel anders.Het toerisme in Suriname begint zich goed te ontwikkelen. Het is een mooi land met heel veel bezienswaardigheden en met veel nog niet ontwikkelde mogelijkheden voor de toekomst.
Door grote inspanningen van de overheid is Suriname één van de veiligste landen in Zuid-Amerika.


Paramaribo is een rommelige maar gezellige stad om rond te lopen. Ook op de boulevard vanaf "Fort Zeelandia" tot aan de overdekte markthallen is het goed vertoeven. Je kan er heerlijk zitten in de schaduw en genieten van het mooie uitzicht over de Surinamerivier. Door de karakteristieke houten bebouwing uit de koloniale tijd staat Paramaribo op de werelderfgoedlijst.
Ook is er een uitgaanscentrum met gezellige disco's, bars, een casino en restaurants waar je heerlijk kan eten.

Er bestaat geen taalbarriëre omdat Nederlands de officiële taal is in Suriname. Een vliegticket naar Suriname kan nog wat prijzig zijn, maar éénmaal in Suriname hoeft een vakantie niet veel te kosten.
Voor onderdak bestaat er een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Van een goedkoop appartement tot de meest luxe hotels. Voor nog geen € 250,00 per week kan je zelfs een kompleet ingerichte villa huren waar je met gemak met 6 personen kan verblijven.
Het openbaar vervoer is spotgoedkoop en je kan er bijna overal mee komen. Ook het gebruik van een taxi is goed te doen (uiteraard altijd vooraf de prijs afspreken).

Er zijn veel mogelijkheden om vanuit Paramaribo 1 of meerdaagse tochten naar het binnenland te maken om onder leiding van ervaren gidsen te genieten van de adembenemende schoonheid van de natuur.

 

Kies uw taal

nlenfrdeptes

Het weer in Suriname

Vergeleken met Nederland is het in Suriname altijd lekker warm. Toch kent het land seizoenen. Deze zijn onder te verdelen in droge en natte perioden.

Wilt u weten wat voor weer het op dit moment in Suriname is. Klik hier!

Copyright © 2015. All Rights Reserved.