VISIT PARAGUAY

EEN GESLAAGDE VAKANTIE BEGINT HIER!

Amsterdam

Asunción

Reisdocumenten

Reisdocumenten

U dient in bezit te zijn een geldig Nederlands paspoort dat tot 6 maanden na vertrek uit Peru geldig moet zijn. Indien u niet over de Nederlandse nationaliteit beschikt, raden wij u aan contact op te nemen met de ambassade.

Nederlanders en Belgen hebben geen visum nodig voor Peru. Bij aankomst in Peru wordt een (gratis) toeristenvisum verstrekt dat 90 dagen geldig is. Dit visum kan drie keer met 30 dagen verlengd worden, zodat een half jaar verblijf in Peru eenvoudig te regelen is.

Als u via de Verenigde Staten vliegt dient u uiterlijk 72 uur voor vertrek een “reisauthorisatie” aan te vragen. Meer informatie hierover vindt u op:  https://esta.cbp.dhs.gov

Kies uw taal

nlenfrdeptes

Copyright © 2015. All Rights Reserved.